jeudi 1 novembre 2018

Egg Spinach Cups

Egg Spinach Cups





Prep time: 5 minutes /Cook time: 8 minutes /
Servings: 4

Ingredients
  • Eggs  6
  • Shredded mozzarella cheese  ½ cup
  • Chopped baby spinach  1 cup
  • Crumbled feta cheese  ¼ cup
  • Tomato  1, chopped
  • Salt  ½ tsp.
  • Pepper  1 tsp.
  • Garlic powder  ¼ tsp.
  • Water  1 ½ cups
 
Method
  1. Add water in the Instant Pot and lower the trivet.
  2. Beat the eggs along with the spices.
  3. Stir in the cheeses and tomato.
  4. Grease 4 ramekins and divide the spinach between them.
  5. Pour the egg mixture over.
  6. Arrange the ramekins inside the instant pot and close the lid.
  7. Cook on High for 8 minutes.
  8. Serve.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire